Onderwijsvormen

Vacatures in het onderwijs voor diverse onderwijsvormen. Het onderwijs kent diverse vormen en hierdoor is het vacature aanbod op afgestemd.

Welke onderwijsvormen bestaan er?

Dat is een goede vraag, vooral als je op zoek bent naar werk en vacatures in het onderwijs.
Hieronder wordt ruwweg uitgelegd welke vormen er in het onderwijs bestaan, gevolgd door uitleg over vacatures in specifiek onderwijs.

Klik op de betreffende link voor meer informatie.

INFORMATIE ONDERWIJS VACATURES

Universitair onderwijsUniversitair onderwijsHet hoger onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en de academische opleidingen die op universiteiten worden gegeven.

BasisonderwijsBasisonderwijsVanaf 4 jaar, voor de meeste kinderen duurt de basisschool 8 jaar.

Middelbaar onderwijsMiddelbaar onderwijsMiddelbaar (beroeps) onderwijs (mbo) lijkt erg op het voortgezet onderwijs.

Speciaal onderwijsSpeciaal onderwijsHet speciaal onderwijs is voor leerlingen die intensieve en/of specialistische begeleiding nodig hebben.

Voortgezet onderwijsVoortgezet onderwijsZodra een leerling de basisschool heeft afgerond gaat hij of zij naar het voortgezet onderwijs.

Hoger onderwijsHoger onderwijsHoger onderwijs wordt aan hoge scholen en universiteiten gegeven. Hoger onderwijs kan men volgen na het afronden van het voortgezet onderwijs.

Bent u onderwijzer of wilt u onderwijzer worden?
Bent u op zoek naar vacatures in het Onderwijs?
Onderstaande opsommingen geven u meer informatie hierover.

 

ONDERWIJS EN ZIJ-INSTROOM

Vacatures volwassenen onderwijsVacatures volwassenen onderwijsOm te solliciteren op de vacatures volwassenen onderwijs is het van belang te weten wat volwassenen onderwijs precies inhoud.

Vacatures beroepsonderwijsVacatures beroepsonderwijsVacatures beroepsonderwijs zijn er op verschillende gebieden.

Vacatures primair onderwijsVacatures primair onderwijsVoor de Vacatures primair onderwijs zult u van leerlingen moeten houden in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar (uitzonderingen daargelaten).

Vacatures administratief onderwijsVacatures administratief onderwijsVanuit de zij-instroom op zoek naar vacatures administratief onderwijs?

Vacatures technisch onderwijsVacatures technisch onderwijsBij vacatures technisch onderwijs ligt de nadruk op de algemene en technisch en theoretische vakken.

Vacatures voortgezet onderwijsVacatures voortgezet onderwijsAls je gebruik wil maken van de zij-instroom en in aanmerking wilt komen voor vacatures voortgezet onderwijs.