Een mooi CV

Een mooi CV: op deze pagina geven wij informatie hoe u uw Curriculum Vitae kunt verfraaien.

layout curriculum viteaZodra u gaat solliciteren op een vacature in het onderwijs zult u een Curriculum Vitae (CV) moeten meesturen. Wat er op de CV staat hebben wij beschreven op onze paginaHet CV.

Buiten de inhoud is het van belang dat u een fraaie lay-out aan de CV meegeeft. Dit verhoogd uw kansen om meer op te vallen tussen de tientallen sollicitaties die een onderwijs instelling ontvangt. U bent er dan zeker van dat u een goede indruk geeft aan uw potentiële werkgever.

Het maken van een goede lay-out
U kunt uw eigen verzorgde vormgeving meegeven aan uw CV. U dient dan uw document zodanig in te stellen dat alle informatie op een logische en ordentelijke manier wordt gerangschikt. Voor veel mensen is dit toch minder makkelijk dan van te voren bedacht. U kunt dan bijvoorbeeld gebruik maken van een template.

Via digitale services kunt u uw CV op een makkelijke manier vormgeven. U krijgt toegang tot verschillende templates en kiest de vormgeving waarvan u vindt dat deze het beste bij u en uw sollicitatie past. Zo kunt u ook van template wisselen indien u denkt dat dit beter aansluit bij de onderwijsinstelling waar u wilt solliciteren.

© 2018 Vacatures in onderwijs. Een mooi Curriculum Vitae.
Algemeen artikel over onderwijs vacatures, het vormgeven van een Curriculum Vitae.