Alle juffen en meesters in vacatures in onderwijs

Juffen en meesters

In de rubriek Juffen en Meesters laten wij ervaren leerkrachten aan het woord over de manier van solliciteren. De meesten hebben gereageerd op diverse vacatures in het onderwijs, die delen hun ervaringen.

Wil jij ook een bijdrage leveren aan deze rubriek? Dan kun je ons mailen via de contactlink onder aan deze pagina. Hieronder ziet u een vijftal video’s van het Ministerie van Onderwijs, Het onbeschreven blad.

Het onbeschreven Blad, minidocu van het Ministerie van onderwijs, Cultuur en Wetenschap:
Hoe kijk je naar een nieuwe klas? Hoe herken je de potentie van leerlingen? Hoe help je dat te ontwikkelen? Deze vragen stelden we aan vier “Leraren van het Jaar”. 

Het onbeschreven Blad
Ellen Emonds, Leraar van het Jaar 2007, heeft de kunst van het spreken zonder je vinger op te steken ontdekt.

Het onbeschreven Blad
Mattijs van Mansfeld, Leraar van het Jaar 2007, heeft een manier gevonden om de hele les de aandacht van de leerlingen vast te houden.

Het onbeschreven Blad
Susanne Winnubst, Leraar van het Jaar 2011, kiest ervoor om een strenge lerares te zijn.

Het onbeschreven Blad
Andrew Niemeijer, Leraar van het Jaar 2009, vindt de momenten buiten de school zoals een schoolreis enorm belangrijk.

Juffen en meesters zijn dus van harte welkom in deze rubriek. Wij willen een leuke rubriek maken waar (aankomende) leerkrachten kunnen leren van de juffen en de meesters hoe om te gaan met vacatures in het onderwijs. Wat zijn de ervaringen en de tips en tricks om aan een baan in het onderwijs te komen.


Vacatures in Onderwijs